Registro completo |
Provedor de dados: |
Infoteca-e
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País: |
Brazil
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Título: |
Contamination of rural environment and production.
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Autores: |
PENTEADO, A. L.
PACKER, A. P.
CHAIM, A.
BUSCHINELLI, C. C. de A.
TERAO, D.
PORTO, D. D.
RODRIGUES, G. S.
CALEGARIO, F. F.
JESUS, K. R. E. de
ABREU, L. S. de
WADT, L. G. R.
OLIVEIRA, P. de
BARIZON, R. R. M.
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Data: |
2021-01-08
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Ano: |
2020
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Palavras-chave: |
Contaminação do meio rural
Meio Ambiente
Desenvolvimento Sustentável
Produção Agrícola
Environment
Sustainable development
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Resumo: |
Reduction of contamination of rural areas and protection of human health through agricultural activities; Producing quality foods.
bitstream/item/220021/1/Contamination-of-rural-2020.pdf
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Tipo: |
Capítulo em livro técnico (INFOTECA-E)
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Idioma: |
Inglês
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Identificador: |
978-65-86056-45-7
59311
http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1129109
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Editor: |
In: KIILL, L. H. P.; KATO, H. C. de A.; CALEGARIO, F. F. (Ed.). Good health and well-being: contributions of Embrapa. Brasília, DF: Embrapa, 2020.
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Relação: |
Embrapa Semiárido - Capítulo em livro técnico (INFOTECA-E)
(Sustainable Development Goals, 3).
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Formato: |
cap. 4, p. 37-46.
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